21:17 / 11.11.2020.

Autor: K.L./Hina

Dalić: Zabrinjava me olako primanje golova, to nije dobro

Zlatko Dalić (REUTERS/Murad Sezer)

Zlatko Dalić (REUTERS/Murad Sezer)

Foto: - / REUTERS

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 3:3 u prijateljskoj utakmici s Turskom u Istanbulu.
Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 3:3 u prijateljskoj utakmici s Turskom u Istanbulu. Izbornik Zlatko Dalić vidio je neke dobre, ali i neke loše stvari. ➡️ Golijada u Istanbulu, Hrvatska remizirala s Turskom

- Bila je zaista prijateljska utakmica sa šest golova. Mogu biti zadovoljan s nekim stvarima koje sam htio vidjeti, ali sam nezadovoljan jer smo primili olako tri gola, to me zabrinjava i to nije bilo dobro, da je defanzivan dio bio slab. Ne smije se dogoditi da primimo tri gola u ovakvoj utakmici, rekao je Dalić na konferenciji za novinare.

Dobio je pitanje o nastupu Domagoja Vide koji igra u Turskoj za Bešiktaš, a komentirao je promjene u zadnjoj liniji:

- Imali smo plan da igra jedno poluvrijeme i zamijenili smo ga. Ne komentiram igre pojedinaca, odradili smo svoj plan da provjerimo sve stopere i tako smo to napravili.

Dalić je otkrio da su Bruno Petković i Dominik Livaković dobili negativne testove na koronavirus te pozive za reprezentaciju.

- Livaković će se priključiti u Stockholmu, ako bude u sljedeća dva treninga dobro, on će biti na golu protiv Švedske, zaključio je hrvatski izbornik.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!