21:24 / 08.10.2018.

Autor: HRT

Dalić za HRT: Imamo problema, neće biti lako, ali naći ćemo rješenje

Zlatko Dalić

Zlatko Dalić

Foto: - / -

"Imamo malo tih sitnih problema koje moramo riješiti i za Englesku naći što je najbolje", rekao je Dalić za HRT uoči Engleske.
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u razgovoru za HRT rekao je kako Hrvatska ima problema s ozljedama i da će utakmica s Engleskom biti teška, ali da će pokušati naći riješenje. Ono što je definitivno, Barišić, Brozović i Kalinić neće biti u kadru za Englesku. Sigurno će biti problema sa Šimom Vrsaljkom koji je na putu, ima ozljedu koljena koja se opet malo obnovila. Imamo malo tih sitnih problema koje moramo riješiti i za Englesku naći što je najbolje. Neće nam biti lako, puno igrača nedostaje, ali u ova dva dana ćemo pokušati naći najbolje rješenje, rekao je Dalić. Teško je da će igrači sada biti u pravoj formi pogotovo nakon Svjetskog prvenstva. Nije im lako, imaju i puno utakmica u svojim klubovima, objasnio je izbornik. Oni su mlada poletna ekipa koja je malo promijenila ekipu s mladim igračima, ali imaju oni i svoje probleme. Sigurno će biti motivirani da igraju protiv nas nakon polufinala u Moskvi. Bit će teška utakmica. Neće biti gledatelja, ali mi to trebamo prihvatiti i popraviti dojam nakon Španjolske, dodao je Dalić. Cijeli razgovor s izbornikom pogledajte u videu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!