19:37 / 19.07.2018.

Autor: K.L./HRT

Dalić o Kaliniću i budućnosti: Sada sam na vrhuncu i moram biti oprezan

Zlatko Dalić na vikendici organizirao druženje za prijatelje i novinare (Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL)

Zlatko Dalić na vikendici organizirao druženje za prijatelje i novinare (Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić trenutačno se nakon uzbudljivih dana nalazi u Varaždinu gdje se odmara uoči novih izazova.
Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić trenutačno se nakon uzbudljivih dana nalazi u Varaždinu gdje se odmara uoči novih izazova. Dalić je u razgovoru za radiosarajevo.ba progovorio o Nikoli Kaliniću, ali i o svojoj budućnosti na klupi reprezentacije.

Neću se mnogo vraćati na tu situaciju. Žao mi je zbog toga. Kazat ću vam samo, da sam sa svoje strane sve napravio da ne dođe do toga. Nisam ni sretan, ni ponosan zbog odluke da ga pošaljem kući s Mundijala. Tri puta sam mu dao šansu da se vrati. Zadnji put sam ga čekao cijeli dan, objasnio je svoj potez Dalić kada je Kalinića udaljio iz momčadi.

Posljednjih nekoliko dana spominje se i mogući odlazak Dalića s klupe reprezentacije te da je primio bogate ponude iz Arabije, ali i Kine.  

Ja u Arabiji imam rejting i ljudi znaju šta sam napravio. Jednog dana ću se vratiti. S Nogometnim savezom Hrvatske imam ugovor još dvije godine. Sada sam na vrhuncu i moram biti oprezan, zaključio je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!