21:17 / 19.03.2018.

Autor: HRT

Dalić: Ne mogu očekivati velike rezultate, ali bit će to dobra priprema

Zlatko Dalić

Zlatko Dalić

Foto: - / -

"Ne mogu očekivati puno, ne mogu očekivati velike rezultate, ali sigurno idemo tamo da odigramo dobro i da se polako pripremamo za Svjetsko prvenstvo", rekao je Zlatko Dalić.
Izbornik Zlatko Dalić otputova je u SAD-e gdje će u sljedećih deset dana hrvatska nogometna reprezentacija odigrati dvije pripremne utakmice s Peruom i Meksikom. Naši igrači imaju jako tešku sezonu i ova turneja će im doći jako dobro da se malo osvježe. Dobro je što ćemo se skupiti i biti zajedno nakon četiri mjeseca. Ne mogu očekivati puno, ne mogu očekivati velike rezultate, ali sigurno idemo tamo da odigramo dobro i da se polako pripremamo za Svjetsko prvenstvo, rekao je Dalić. S popisa izbornik Dalić ispali su Dejan Lovren zbog ozljede stopala, Matej Mitrović zbog ozljede zadnje lože te Ivan Santini i Marin Leovac. Mi smo popis malo skratili. Ne bih rekao da je netko ispao s popisa, samo smo ga skratili da mogu dati minutažu većini igrača u Americi. Dejan Lovren je otpao za ovu turneju zbog ozljede pa smo se u dogovoru s njegovim klubom dogovorili da ostane u Liverpoolu. Meni je drago da se vratio Ćorluka, on je lider ove momčadi i čovjek kakav nam treba, zaključio je Dalić. Cijeli razgovor s izbornikom pogledajte u videu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!