22:29 / 26.03.2019.

Autor: I.L.K./HRT

Dalić i Vatreni pomažu u liječenju najmlađih

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Da bi zaklada "Viktorija" i dalje mogla pomagati roditeljima djece oboljele od zloćudnih i drugih teških bolesti, svoj su doprinos dali naši Vatreni.
U Sisku je održana donatorska večer Zaklade Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti. Upraviteljica Zaklade Ivana Plavec uz županijske čelnike i brojne uzvanike ugostila je i izbornika nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatka Dalića i savjetnika predsjednika HNS-a Zorislava Srebrića te ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića.

Posjetitelji ove humanitarne večere na aukciji su kupovali potpisane dresove hrvatskih reprezentativaca te loptu s potpisima Vatrenih".

Osim novčane potpore, Zaklada osigurava i smještaj djece i članova njihovih obitelji u Zagrebu za vrijeme pregleda i liječenja.

-    Mislim da je svima nama obaveza da se odazovemo ovakvim humanitarnim akcijama i da pomognemo koliko možemo. Odazivamo se kada smo god u mogućnosti, kako bismo pomogli ljudima koji se bave humanitarnim radom. Uvijek rado podržavamo takve akcije, rekao je Dalić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!