Cvitanović objasnio zašto Dinamo usprkos naslovu ne igra dobro

22.06.2020.

20:30

Autor: A.M./HRT

default error photo
Dinamo je jučer zahvaljujući porazima Rijeke i Hajduka osigurao 21. naslov prvaka Hrvatske, no igra Jovićevićeve momčadi ne oduševljava, dapače, izaziva zabrinutost.
Dinamo je jučer zahvaljujući porazima Rijeke i Hajduka osigurao 21. naslov prvaka Hrvatske, no igra Jovićevićeve momčadi ne oduševljava, dapače, izaziva zabrinutost navijača modrih. Igor Cvitanović ima objašnjenje. - Nije lako nakon Bjelice, on je napravio vrhunski posao,  vrhunski rezultat. Nije korektno stavljati Jovićeviću ili bilo kom treneru taj teret Bjelice. Jovićević ima konformnu situaciju, može pripremati momčad za sljedeću sezonu, davati prilike mladima. Ne treba suditi igru Dinama prema onome što se sad dešava. Livaković je reprezentativni vratar i kad momčadi ne ide dobro on će ga sigurno izvlačiti. No Dinamo je igrao s Goricom, koja igra fizički nogomet, protiv njih je jako teško., kaže Cvitanović.
- Sigurna je i pauza utjecala, ali i velika prednost Dinama, kao i prilike mladim igračima. Sve je to splet okolnosti, zaključio je Igor Cvitanović u emisiji Stadion.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!