20:32 / 02.12.2019.

Autor: K.L./HRT

Cvitanović: Ne vidim da je sve toliko crno u Hajduku

Igor Cvitanović

Igor Cvitanović

Foto: - / -

Stručni ekspert za suđenje Marijo Strahonja pohvalio je suca Jovića koji je sudio Jadranski derbi.
- Rezultat na kraju izgleda ružno, ništa na početku nije sugeriralo na to. Prvo poluvrijeme je bilo 'al pari', Hajduk je možda bio i bolji, a u drugom poluvremenu Rijeka je skoro sve šanse koje je imala iskoristila i na kraju izgleda jako ružno, rekao je u emisiji Stadion stručni komentator HRT-a Igor Cvitanović u analizi Jadranskog derbija u kojem je Rijeka svladala Hajduk 4:0.

Stručni ekspert za suđenje Marijo Strahonja pohvalio je suca Jovića koji je sudio Jadranski derbi.

- Uz nesretan gol krajem prvog poluvremena, Hajduk je donekle kontrolirao utakmicu u drugom dijelu, no tada neshvatljivih deset minuta u kojima je Rijeka izlazila prelako u situacije i jednostavno unakazila protivnika. Hajduk si to nije smio dozvoliti, no onda kad želiš preuzeti rizik, koji je potreban kad gubiš 1:0 doma, moguće je i da se dogodi ovakav rezultat kakav se dogodio, rekao je Cvitanović i komentirao povike splitskih navijača koji su tražili odlazak trenera Damira Burića.

- Svakom treneru se tako piše kad se izgubi takva utakmica doma, pogotovo pod pritiskom pod kakvim je Burić neko vrijeme, bilo je i za očekivati ovakve povike. Ali kad pogledate tablicu, Hajduk je drugi, s tri boda više od Rijeke. Ne vidim da je sve to toliko crno u Hajduku, no navijači imaju pravo na svoj sud, zaključio je Cvitanović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!