16:59 / 28.03.2018.

Autor: A.M./HNS

Ćorluka: Pokazali smo da možemo pobijediti odličnu momčad

Vedran Ćorluka (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)

Vedran Ćorluka (Foto: Armin Durgut/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nakon pobjede nad Meksikom i poraza hrvatskih suparnika za skupine atmosfera među Vatrenima bolja je nego nakon Perua.
Nakon pobjede nad Meksikom i poraza hrvatskih suparnika za skupine atmosfera među Vatrenima bolja je nego nakon poraza od Perua.

Mislim da smo dobro stajali na terenu, da smo odradili sve što je trener tražio. Imali smo dobre blokove i izlazili u sjajne protunapade. Imali smo puno dobrih situacija i u drugom poluvremenu smo za to nagrađeni. Mislim da smo zasluženo pobijedili, rekao je povratnik Vedran Ćorluka, dodavši: Dogovorili smo se da moramo igrati puno agresivnije i promijeniti puno stvari u odnosu na utakmicu s Peruom. To smo i napravili. Pobijedili smo i to je najbitnije.

Nadam se da smo naučili da nam pristup uvijek mora biti kakav je bio danas. Ne smijemo si dopustiti da neke utakmice uzimamo zdravo za gotovo kao što smo to napravili protiv Perua.Optimist sam. Danas smo pokazali da imamo jedan širok kadar, da smo dobri i da možemo pobijediti jednu odličnu reprezentaciju s kojom smo prije imali problem
a, zaključio je Čarli.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!