17:35 / 24.12.2018.

Autor: A.M./HRT/S.D.

Ćiro o smrti Stanka Poklepovića: Otišao je nogometni poeta

Blažević sa Stankom Poklepovićem 2010. na Pohorju (Marko Prpić/PIXSELL)

Blažević sa Stankom Poklepovićem 2010. na Pohorju (Marko Prpić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Brojni nogometni djelatnici, treneri i igrači teško su primili smrt Stanka Poklepovića, legendarnog trenera Hajduka i bivšeg izbornika hrvatske nogometne vrste.
Brojni nogometni djelatnici, treneri i igrači teško su primili smrt Stanka Poklepovića, legendarnog trenera Hajduka i bivšeg izbornika hrvatske nogometne vrste. "Ovaj prekrasan dan, što je Badnjak, ta ružna vijest učinila mi ga je tužnim, da tužniji ne može biti. Otišao je moj dobri Špaco, znalac, a ja bih rekao nogometni poeta. Otvorio je nama Hrvatima vrata Irana, pa smo s njegovim kreditom uspjeha dolje odlazili i ja i Ivanković i mnogi drugi. Otišao je Poklepović da bude i ostane uz bok trenerima legendama dalmatinskog i hrvatskog nogometa, Kaliterni, Mladiniću, Iviću i on je njima uz bok četvrti", rekao je u izjavi za Slobodnu Dalmaciju Miroslav Blažević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!