Blažević za HRT: Hrvatska je viceprvak svijeta, to je hipoteka koju će Dalić znati braniti

27.10.2022.

Zadnja izmjena 20:01

Autor: Robert Jelečević/Dnevnik/HRT

Miroslav Blažević

Miroslav Blažević

Foto: Dnevnik / HRT

U ponedjeljak, 31. listopada, na našem Prvom programu moći ćete premijerno pogledati dokumentarni film o Miroslavu Ćiri Blaževiću "Varoški Amarcord - Ćirina kronika".

Legendarni hrvatski trener, osvajač bronce 1998. u Francuskoj, posjetio je Hrvatsku televiziju, a mi smo iskoristili priliku i saznali što misli o nastupu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru. 


- Momentalno je hrvatska nogometna reprezentacija vicešampion svijeta, to je jedna hipoteka koju će Dalić znati braniti. Tako da je za očekivati još jedanput da hrvatska reprezentacija očituje svoju nadarenost i potvrdi već afirmiranu nogometnu naciju kao što je Hrvatska.

Oduvijek ste bili potpora Zlatku Daliću.


- Nisam bez razloga, utvaram si da sam dosta dao za hrvatski nogomet i da mogu kazati i ono što nije afirmativno, međutim kod Dalića je za sada sve u redu i on je veliki razlog mog optimizma za sve ono što nas čeka u Kataru. 

Hrvatsku u Kataru predvodi Luka Modrić.

- Luka Modrić je mnogo veća faca nego što mi ovdje, njegovi zemljaci mislimo. On je naprosto provjereni nogometni genijalac i svi smo mi ponosni na njega. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!