Cerjan: HNS je bez suglasnosti zaposjeo parking na Poljudu

06.06.2022.

14:52

Autor: HRT/Hina

default error photo

Splitska Javna ustanova Športski objekti navela je da će Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) poslati račun za usluge zakupa parkinga pored bazena na Poljudu, a kojeg je HNS u ponedjeljak zaposjeo uoči odigravanja reprezentativne utakmice.

Prema riječima ravnatelja te ustanove Gordona Cerjana, Savez od njih nije dobio suglasnost za takav potez, a prema uobičajenoj proceduri prostor od osamdesetak parkirnih mjesta trebalo je zakupiti.


- HNS će dobiti račun za usluge zakupa našeg parkinga po istoj cijeni koju bi dobila bilo koja treća osoba koja bi željela zakupiti parking na bazenima kojim mi upravljamo, izjavio je Cerjan.


Poručio je kako su neugodno iznenađeni postupanjem HNS-a, ali da u ovom trenutku neće poduzimati daljnje korake.


- U cilju izbjegavanja bilo kakvog skandala i posebice bespotrebnog potencijalnog gubitka međunarodnog ugleda i Hrvatske i hrvatske nogometne reprezentacije, u ovom trenutku nećemo poduzimati nikakve radnje u cilju deblokade našeg parkinga, kazao je ravnatelj splitske Javne ustanove.


Na stadionu Poljud večeras hrvatska nogometna reprezentacija u drugom kolu skupine A1 Lige nacija igra protiv Francuske.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!