Carević i Ivković odabrali najboljih 11, Strahonja najbolje suce

29.05.2023.

08:49

Autor: Stadion/Sport/M.Š./HRT

Stadion, 28. svibnja

Stadion, 28. svibnja

Foto: HTV / HRT

U emisiji Stadion naši analitičari Mario Carević i Tomislav Ivković odabrali su najboljih 11 HNL-a u sezoni koja je jučer završila.

Tomislav Ivković odabrao je sustav 4-4-2 ili 4-3-1-2 u rombu, a u prvih 11 su Livaković, Perić, J. Šutalo, Ristovski, Melnjak, Pukštas, Stojković, Ivanušec, Baturina, Frigan i Livaja.

- Možda su neki očekivali da ću staviti Mišića na zadnjeg veznog, ali odlučio sam se za Pukštasa koji mi se jako sviđa. Da ne govorim o trojici koji su budućnost hrvatskog nogometa, Stojković, Ivanušec i Baturina, pojašnjava Tomislav Ivković.

Mario Carević odabrao je sljedećih 11.

Majkić, Dilaver, J. Šutalo, Melnjak, Ristovski, Teklić, Stojković, Sahiti, Baturina, Ivanušec, Sahiti i Livaja.

Što se tiče suđenja, Marijo Strahonja ističe da je sezona bila uspješna.

- Ušli smo u zadnji kvartal bezbrižno, nije bilo kardinalnih pogrešaka. Treba pohvaliti i VAR suce. Po meni je sudac sezone Dario Bel, a tu je odmah i Duje Strukan. Na kraju krajeva, dobio je nagradu, pozvan je na finalni turnir Europskog prvenstva do 21 godine. To je veliki forte i priznanje za njegov rad. Kao talent se pojavio Ante Terzić. Treba dodati i Ivana Bebeka koji je sudio teške i zahtjevne utakmice.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!