Čanadi: Već imam iskustva s ovakvim situacijama

01.02.2023.

18:57

Autor: I.L./HRT

Damir Čanadi

Damir Čanadi

Foto: Hrvoje Jelavic / PIXSELL

- Nisam vjerovao da ću se vratiti u Šibenik, rekao je na predstavljanju Damir Čanadi, novi stari trener Šibenika.

Podsjetimo, Čanadi je na početku ove sezone vodio sastav sa Šubićevca, da bi ga u rujnu prošle godine zamijenio Mario Cvitanović. Sada se 52-godišnji Čanadi vraća na poznatu dužnost.


- Gledao sam utakmice, pratio Šibenik, normalno. Bio sam pod ugovorom, predsjednik me nazvao u subotu. Ja sam mislio da ćemo se dogovoriti za raskid ugovora, a na kraju je ispalo da sam danas tu. Upoznao sam predsjednika s time što želim napraviti u Šibeniku. Može nešto dobro biti u Šibeniku i zato sam zahvalan što sam tu. Sad je možda teška situacija, nismo ni sa mnom bili prvi, drugi, treći. No na ljeto smo složili solidnu ekipu. Htjeli smo biti u sredini. 


U sastavu će imati i Dejana Radonjića koji na Šubićevac dolazi kao slobodan igrač, a prethodno je igrao za ciparski Anorthosis. Osim njega, nastupao je i za TJ Jinmen Tiger, QD FC (Kina), KS Samara (Rusija), M. Tel Aviv, Hapoel Raanana (Izrael), TSV Eriskirch, FV Ravensburg (Njemačka) te za Zrinski Ozalj, NK Istru, GNK Dinamo i NK Lokomotivu.


- Trebamo uklopiti nove igrače. Svaki igrač dobit će šansu. Želim da rade, da se razviju, iako sada nema puno mjesta za razvoj. Imamo jako važnu utakmicu u nedjelju u Gorici i želimo pozitivan rezultat. Moramo napraviti fokus na ovih 17 utakmica i da smo u ligi sljedeće godine. Već imam iskustva s ovakvim situacijama. Vodio sam prije par sezona Altach do opstanka u ligi. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!