Čačić: Sve to ide u službu onoga što smo radili

02.07.2022.

09:13

Autor: K.L./HRT

Ante Čačić

Ante Čačić

Foto: Matija Habljak / PIXSELL

Hrvatski prvak Dinamo u posljednjoj pripremnoj utakmici u Sloveniji uspio je izbjeći poraz usprkos tome što je gubio 3:0 od od Spartak Trnave.

Do kraja dvoboja, među strijelce su se upisali Luka Menalo, Bruno Petković i Mahir Emreli za 3:3.

Trener Ante Čačić bio je svjestan da utakmica neće biti najbolja jer je igrana zadnjeg dana priprema.

- Možemo ovu utakmicu nazvati neobičnom. Neću reći da je očekivana, ali došla je zadnji dan priprema, akumulirao se umor, napravili smo puno tehničkih pogrešaka u prvom dijelu i nismo djelovali kao momčad. Posljedica toga je i taj negativan rezultat, rekao je Čačić pa dodao:

- No, ponavljam, sve to ide u službu onoga što smo radili, za očekivati je bilo da momčad bude baš danas najumornija, no veseli da su igrači glavama bili prisutni i dalje i da su se uspjeli vratiti. Nijedan nije ispao iz stroja, nitko se nije ozlijedio. Uvijek je bolje pobjeđivati, ali nekad i pobjeda odvede u krivu ulicu. U sljedeća dva mjeseca nećemo imati razvojni trening, pokušali smo napraviti sada dovoljno treninga za sve ono što nas energetski čeka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!