Čačić postao i sportski direktor Dinama

19.01.2023.

13:25

Autor: HRT/GNK Dinamo

Ante Čačić

Ante Čačić

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

Uprava GNK Dinamo do­nijela je odluku o imenovanju glavnog tr­enera Ante Čačića na funkciju sportskog direktora kluba te će Čačić od danas obnašati obje funkcije na koje je imenovan do lipnja 2024. godine, stoji u klupskom priopćenju.

 - Naravno da sam ponosan na to što smo i službeno zaokružili ovu priču, iako funkcija sportskog direktora neće suštinski mijenjati način funkcioniranja našega sportskog sektora jer smo i dosad sve radili uz zajedničke analize i dogovor. Nastavljam, dakle, raditi kao i dosad i maksimalno smo usredotočeni na nastavak sezone. Ciljevi kluba su jasni, dvostruka kruna i plasman u skupinu UEFA natjecanja iduće sezone, a naša je želja, naravno, nova Liga prvaka. Imamo jako kvalitetnu momčad, sjajne pojedince na svim pozicijama i vjerujem da će sve biti onako kako smo zacrtali. Prijelazni rok još traje, vidjet ćemo hoće li biti nekih promjena, struka će svakako donijeti najbolje moguće odluke za klub i našu momčad, rekao je Čačić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!