15:11 / 02.09.2020.

Autor: A.M./Hina

Brekalo: Želimo pobijediti, a ja i zabiti prvi gol za reprezentaciju

Josip Brekalo (Foto: HNS)

Josip Brekalo (Foto: HNS)

Foto: - / -

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo smatra da nismo mogli dobiti teže suparnike na otvaranju Lige nacija od Portugala i Francuske, ali da se Vatreni mogu suprostaviti objema momčadima.
Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo smatra da nismo mogli dobiti teže suparnike na otvaranju Lige nacija od Portugala i Francuske, ali da se Vatreni mogu suprostaviti objema reprezentacijama.
- Radi se o dvije od top pet momčadi u Europi i svijetu i protiv takvih igrača neće biti lako, ali mi kao momčad, ako budemo kompaktni, ako budemo opasni prema naprijed, mislim da možemo zaprijetiti i jednoj i drugoj reprezentaciji, naglasio je, dodavši da će se pokušati nametnuti velikim igračkim imenima i u portugalskoj i francuskoj reprezentaciji. - Ali to će također ovisiti o taktici za koju se odlučimo taj dan.
- U prvom u planu će biti naša igra, da se mi pokažemo u najboljem svjetlu. A što se tiče rezultata, priželjkujemo pobjedu, kazao je Brekalo.
- Nedostajala mi je reprezentacija, dugo je ovo trajalo, gotovo deset mjeseci: Ali sada su ispred nas dvije jako dobre utakmice i veselim se tome, kazao je Brekalo.
Što se tiče mjera koje su na snazi zbog pandemije koronavirusa i činjenice da na stadionima neće biti navijača, Brekalo smatra da smo sada svi već svjesni cjelokupne situacije nakon pola godine.
- Nama nogometašima je najveća sreće što možeo igrati nogomet, ali falit će nam navijači. Na svakoj utakmici za Hrvatsku navijači su mi bili vjetar u leđa, davali puno samopouzdanja. Ali znam da će svi naši navijači biti uz nas, dodao je.
Također je kazao da je nestrpljiv da zabije svoj prvi gol za repezentaciju.
- To bi mi bilo ostvarenje sna, zabiti gol za reprezentaciju, ali smiren sam i čekam taj trenutak, mislim da je to nagrada za dobru igru i za trud. Siguran da će taj trenutak doći, zaključio je Brekalo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!