13:26 / 26.09.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Blažević: Kad sam vidio da Boban plače, zaplakao sam i ja

-

-

Foto: - / -

"Čudesan je, genijalan je. Da je u takvoj konkurenciji prvi igrač svijeta, to graniči s genijalnošću", rekao je Blažević.
Kad sam vidio da Boban plače, počeo sam i ja plakati, rekao je Miroslav Ćiro Blažević komentirajući dodjelu nagrada u Londonu na kojoj je Luka Modrić ponio naslov najboljeg nogometaša svijeta.

On je živi primjer kako mladi čovjek može napraviti najveći uspjeh prolazeći kroz itekako velika iskušenja i poteškoće. Luka je primjer svima onima koji su u bestežinskom stanju kako iz jedne bijede možeš doći do prvog čovjeka najpopularnijeg sporta u svijetu, rekao je legendarni trener i dodao: Bez uspjeha cijele reprezentacije Luka ne bi mogao doživjeti takvu vrstu promocije. Modrić rasplakao svojeg nogometnog idola Bobana Istaknuo je kako nije imao taj privilegij da bude trener Modriću.

Luka je dao lekciju mnogim stručnjacima. Pozvali su ga u Zrinjski, Zaprešić, on je bio odbačeni igrač. Njegov uspjeh je itekako veći jer je vjerovao u sebe. Savršena nogometna inteligencija. Čudesan je, genijalan je. Da je u takvoj konkurenciji prvi igrač svijeta, to graniči s genijalnošću, dodao je Blažević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!