Bjelica: Sretni smo zbog pobjede, no Dinamo ima utakmicu manje

27.02.2022.

20:43

Autor: M.Š./HRT

Nenad Bjelica i Željko Kopić

Nenad Bjelica i Željko Kopić

Foto: Davor Javorovic / PIXSELL

Nakon trijumfa Osijeka nad Dinamom, kojim je ekipa Nenada Bjelice izbila na prvo mjesto HNL-a, oduševljenje u gradu na Dravi.

- Čestitao bih svojim igračima i navijačima na velikoj podršci. U izjednačenoj utakmici iskoristili smo grešku Dinama i pobijedili. Možda smo mi uložili malo više energije, oni nam nakon Seville nisu mogli toliko parirati. Sretni smo zbog pobjede, ali ovo je samo momentalna situacija. Dinamo ima utakmicu manje, još se puno toga može dogoditi, poručio je trener Osijeka Nenad Bjelica, a prenosi SN.

Komentirao je i Antonija Mancea koji mu je donio pobjedu nad Dinamom.

- Valjda smo samo on i ja vjerovali da on može biti bitan za nas. Imao je peh, odlučili smo se na posudbu, bilo je tada puno interesa za njega. Ali, kad se pojavila mogućnost da ga se vrati, nazvao sam ga video-pozivom da vidim ima li taj žar u očima, vidio sam da on to ima i odmah ga vratio natrag.

Trener Dinama je poručio da čestita Osijeku na pobjedi.

- Kontrolirali smo utakmicu kroz prvo poluvrijeme. U drugom sam osjetio da smo počeli padati. Pokušali smo Andrićevim ulaskom nešto napraviti. Imali smo neke situacije u kojima smo trebali bolje reagirati. Primili smo pogodak, treba Osijeku čestitati na pobjedi. Imali smo nekakvih par situacija, baš je u detalju utakmica otišla na drugu stranu. Moji igrači su išli punom snagom. Osijek je iskoristio svoju prilku, to je to, rekao je trener Dinama Željko Kopić

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!