Bjelica: Pokušat ćemo kroz pripreme vratiti ozlijeđene u pogon

11.01.2022.

15:35

Autor: A.M./HRT

Nenad Bjelica

Nenad Bjelica

Foto: NK Osijek / .

Nogometaši Osijeka u ponedjeljak su doputovali u Poreč, gdje će ostati do 22. siječnja i odraditi središnji dio zimskih priprema. Trener Nenad Bjelica iznio je prve dojmove iz Istre.

- Odradili smo prvi trening. Malo smo se kompletirali u odnosu na prošli tjedan, priključili su nam se Laszlo, Mierez, a i Jose Antonio Caro je tu, danas 24 igrača i tri vratara treniraju. Još su uvijek Nejašmić, Erceg, Jugović i Barešić izvan treninga. Uvjeti su idealni za trening, idealni su uvjeti u hotelu, imamo sve potrebno za dobre pripreme, rekao je Bjelica.


Najavio je težak rad:


- Ova dva tjedna će se naporno raditi, imat ćemo dva-tri udarna treninga i tri utakmice, gdje će svi dobiti minute, netko više, netko manje. Pokušat ćemo vratiti ozlijeđene, Nejašmića i Jugovića, što prije u pogon i u rad s ekipom i što bolje se pripremiti za početak prvenstva.

Samo je Ndockyt ostao u Osijeku zbog bolesti:


- Tako je kako je, vidjet ćemo koliko će to kod njega trajatui, nadam se da će već kad se vratimo moći vratiti treninzima.


Na čemu će Osijek najviše raditi?


- U ova tri-četiri tjedna najviše radimo na fizičkoj pripremi, ali i na svemu ostalome, automatizmima prema naprijed i nazad, na tranziciji, sve to poboljšavamo, a neki igrači, kao Bartolec i Fiolić, nisu s nama prošli još nijedne pripreme i to će im dobro doći, na tome ćemo svemu raditi, zaključio je Bjelica.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!