08:15 / 03.01.2021.

Autor: T.D./HRT

Bjelica pojačao skautsku službu s dvojicom osječkih legendi

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ulaskom u 2021. godinu, Damir Vuica i Ivo Smoje postali su skauti nogometnog kluba Osijek.
Ulaskom u 2021. godinu, Damir Vuica i Ivo Smoje postali su skauti nogometnog kluba Osijek. Dvojica nekad istaknutih osječkih nogometaša i bivših kapetana pomagat će stručnom stožeru Bijelo-plavih.

Bivši kapetani Osijeka Damir Vuica i Ivo Smoje, pomagat će stručnom stožeru i to u ulozi skauta. Zadaća će im biti praćenje igrača diljem Hrvatske, pa i šire, onih koji bi odmah mogli u Gradski vrt stići u statusu pojačanja, kao i onih koji to potencijalno mogu biti s obzirom na talent, volju i karakter.Obojica su službeno stupili na dužnost s 1. siječnja, a prethodno su s Nenadom Bjelicom dogovorili sve detalje suradnje. Damir Vuica je nakon Bakira Beširevića (327) igrač s najviše nastupa u momčadi Osijeka, skupio ih je ukupno 295. Smoje je, pak, u osječkom dresu odigrao 199 utakmica, a bio je u stručnom stožeru Zorana Zekića i Dine Skendera.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!