22:30 / 04.09.2019.

Autor: K.L./HRT

Bjelica odredio igrače na koje računa u Ligi prvaka

Nenad Bjelica (Goran Stanzl/PIXSELL)

Nenad Bjelica (Goran Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Trener Dinama Nenad Bjelica odredio je 33 igrača na koje će računati u Ligi prvaka ove sezone.
Trener Dinama Nenad Bjelica odredio je 33 igrača na koje će računati u Ligi prvaka ove sezone. Na popisu se nalaze glavni (A) i sporedni igrači (B), na B popisu nalaze se igrači koji su mlađi od 21 godine. Na A listi nalazi se 24 igrača, a na B listi devet. Za svaku utakmicu se mogu koristiti svi igrači, ako ih se prijavi do ponoći na dan utakmice.

Igrači na popisu sa zvjezdicom su na B listi:

Vratari: Danijel Zagorac, Dinko Horkaš*, Renato Josipović*, Dominik Livaković

Braniči: Ivo Pinto, Jacques Francois Moubandje, Marin Leovac, Kevin Theophile-Catherine, Petar Stojanović, Marko Lešković, Joško Gvardiol*, Dino Perić, Emir Dilaver

Veznjaci: Arijan Ademi, Lovro Majer, Amer Gojak, Luka Ivanušec, Nikola Moro*, Marko Gjira*, Bartol Franjić*

Napadači: Dani Olmo*, Izet Hajrović, Komnen Andrić, Mario Gavranović, Mario Šitum, Antonio Marin*, Iyayi Atiemwen, Bruno Petković, Roko Baturina*, Robert Mišković, Sandro Kulenović, Damian Kadzior, Mislav Oršić
Natjecanje po skupinama Lige prvaka počinje 17. i 18. rujna, a posljednje 6. kolo je na rasporedu 10. i 11. prosinca. Dinamo u prvom kolu igra protiv Atalante u Zagrebu 18. rujna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!