16:23 / 23.09.2020.

Autor: K.L./HRT

Bjelica o prozivanjima iz Dinama: Izgleda da živimo u diktaturi

Nenad Bjelica (Davor Javorovic/PIXSELL)

Nenad Bjelica (Davor Javorovic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Trener Osječana Nenad Bjelica odgovorio je i na prozivke trenera Dinama.
NK Osijek predstavio je novog igrača Damjana Bohara, a na toj konferenciji za medije, trener Osječana Nenad Bjelica odgovorio je i na prozivke trenera Dinama Zorana Mamića da pokušava destabilizirati maksimirski klub. Osijek predstavio veliko pojačanje koje je poželio Bjelica

- Ja sam rekao svoje o Dinamu, meni je u Dinamu bilo lijepo. Stvarno pamtim najljepše trenutke u Dinamu. Imam jako puno prijatelja u Dinamu, ako smijem išta reći o Dinamu, ako mi je dozvoljeno ili izgleda da živimo u diktaturi pa se smije reći samo ono što netko misli da se smije reći, rekao je Bjelica te istaknuo da objava na društvenim mrežama "Bolji se ne bave gorima, zato jesu bolji" nije bila upućena Mamiću.

- To je bila objava koja je poučna za svakog čovjeka, ne za nekog određenog. Čovjek sam koji gleda svoja posla. U ovom slučaju samo gledam na Osijek i tako će biti dok budem u Osijeku, neću obraćati pažnju na druge. Pokušavam sebe poboljšati svakodnevno, pokušavam igrače poboljšati svakodnevno, ako ja budem bolji automatski Osijek će biti bolji, navijači će biti zadovoljniji, vi ćete biti zadovoljniji i idilu ćemo imat', ali treba početi od sebe. Ujutro kad se probudim razmislim što mogu napraviti za sebe da budem sutra bolji i ne bavim se drugima, rekao je Bjelica.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!