21:46 / 14.09.2020.

Autor: Edin Mahmuljin/Stadion/HRT

Bjelica: Iz Dinama pamtim samo lijepe trenutke, no sada sam fokusiran na Osijek

Nenad Bjelica

Nenad Bjelica

Foto: - / -

Mnogi smatraju kako je najveće pojačanje Osijeka novi trener Nenad Bjelica.
Prijelazni rok još traje, Osječani namjeravaju dovesti još neke igrače u svoje redove, no mnogi su mišljenja kako je njihovo najveće pojačanje već stiglo, a to je novi trener Nenad Bjelica koji ima velike planove.

Bombastičan i pomalo nevjerojatan povratak bivšeg igrača Osijeka u klub dočekan je s oduševljenjem, no mnogi su se u čudu pitali je li Bjelica, s dužnim poštovanjem, prerastao Osijek.

- Ne znam, to će vrijeme pokazati, ja sam jako sretan što sam tu, ovo je za mene jako veliki izazov i velika odgovornost. Bilo je raznih razloga zašto sam se odlučio za Osijek, a ne za neko zvučnije ime i zvučniji europski klub, rekao je Bjelica u razgovoru za HRT.

Bjelica je nakon bečke Austrije, Spezije i Lecha preuzeo Dinamo s kojim je u dvije godine često imao razloga za slavlje, osigurao je toliko željeno europsko proljeće, potom i odradio sjajnu sezonu u Ligi prvaka, a onda poprilično naglo, prije samo pet mjeseci otišao iz kluba. Razlozi su vjerojatno mnogi, no službeno je to neslaganje s upravom vezano za mjere štednje koje su osjetili igrači i stožer na početku pandemije. Bjelica sada ima razloga i za 'osvetu', odnosno priliku pokazati im da su ga olako pustili.

- Što se tiče Dinama, pamtim samo one lijepe trenutke kojih je bilo jako puno, a sada se fokusiram apsolutno na Osijek, kaže Bjelica. Pogledajte video!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!