09:32 / 10.10.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Bivši Vatreni razočarani Bišćanom

Gordon Schildenfeld, Danijel Pranjić (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Gordon Schildenfeld, Danijel Pranjić (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nedolazak Bišćana na Cipar posebno je razočarao bivše hrvatske reprezentativce Gordona Schildenfelda i Danijela Pranjića.
Još nije službeno predstavljen, a već je izazvao pomutnju. Igora Bišćana danas će HNK Rijeka potvrditi kao novog trenera, iako je navijačka skupina Armada jasno dala do znanja kako ne želi Bišćana za trenera.

Usto, mladi stručnjak neće ostati u lijepom sjećanju navijačima i upravi Anorthosisa, čiju je ponudu prihvatio prije nekoliko dana, no nakon ponude Rijeke, ipak je odlučio ostati u Hrvatskoj.

Bišćan predstavljen u Rijeci: Nitko mi ne može zabraniti da se borim

Ispričao bih se navijačima i upravi Anorthosisa na pruženoj prilici i povjerenju. Želio sam doći, no okolnosti su se promijenile, a jedini razlog zbog kojega neću ostati na Cipru je moja obitelj koja želi ostati živjeti u Hrvatskoj. Na neki način me je sram jer sam potpisao ugovor i iskreno želio doći, rekao je Bišćan za ciparski portal anorthosis24.net.

Nedolazak Bišćana na Cipar posebno je razočarao bivše hrvatske reprezentativce Gordona Schildenfelda i Danijela Pranjića. Obojica su kod predsjednika kluba agitirala za Bišćanov dolazak.

Predsjednik kluba mi je poslao poruku: To su vaša hrvatska posla
, rekao je Pranjić za Sportske novosti, a Schildenfeld dodao: Predsjednik kluba me pitao o Igoru Bišćanu, a ja sam kazao sve najbolje, rekao da bi on bio izvanredan trener za naš klub. I onda se dogodi ovo. Neshvatljivo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!