Bašić nakon tri mjeseca napustio Dinamo

30.03.2022.

12:28

Autor: I.L./HRT

Željko Kopić, Dario Bašić

Željko Kopić, Dario Bašić

Foto: Marko Lukunic / PIXSELL

Dario Bašić nije se dugo zadržao u Dinamu, potvrdio je to klub u priopćenju.

Bašić se priključio stožeru Dinama početkom siječnja ove godine na poziv trenera Željka Kopića. Funkciju pomoćnog trenera vršio je tri mjeseca, ali nedavno je primio poslovnu ponudu iz Bahreina gdje će preuzeti izborničku funkciju olimpijske reprezentacije te je s klubom dogovoren sporazumni raskid ugovora.


- Želim prije svega zahvaliti cijelom klubu na predivnoj prilici i iskustvu koje sam stekao u Dinamu. Od početka sam govorio da mi je čast i ponos da mogu biti dio ovog velikog kluba. Isto tako sam zahvalan Dinamu na razumijevanju koje je pokazao prema meni prihvativši sporazumni raskid ugovora. Ponekad u životu moraš donijet teške odluke. Tako sam ovog puta i ja morao. Ponuda koju sam dobio je takva da je jednostavno ne mogu odbiti. Zahvalan sam cijelom klubu, a posebno igračima na odličnom odnosu i suradnji koju smo imali te im želim sve najbolje u nastavku sezone, rekao je Bašić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!