Barišić: Nismo planirali smjenu niti razmišljali o novom treneru

02.12.2021.

11:44

Autor: A.M./HRT

Mirko Barišić i Željko Kopić

Mirko Barišić i Željko Kopić

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Predsjednik Dinama Mirko Barišić predstavio je danas Željka Kopića, dosadašnjeg direktora nogometne škole, kao privremeno rješenje na Dinamovoj klupi. Odgovorio je na konferenciji za novinare i na špekulacije o dugoročnim rješenjima za poziciju trenera.

Rekao je i da su u upravi imali razumijevanje za Krznara nakon što je otišlo pet stožernih igrača te da nisu planirali smjenu:


- Naš trener je podnio neopozivu ostavku, mi dotad stvarno nismo bili okupirani tom temom smjene trenera, nikakvih kontakata i planova za novog trenera nije bilo, pa i o imenima koja su izašla u medije (op.a. Matjaž Kek, Ante Čačić...) ne bih pričao. Uprava i čelnici kluba uvijek snose odgovornost za sve djelatnosti koje se u klubu događaju. Međutim, odlazak pet stožernih igrača koje smo prodali je velik problem. Trener je imao zadaću da napravi tranziciju ekipe koja se ne može obaviti preko noći, ali smatramo da je rezultati ipak nisu bili adekvatni kvaliteti momčadi, rekao je Barišić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!