13:15 / 22.03.2018.

Autor: A.M./Hina

Bandić: U tijeku je raskid ugovora s HNS-om za Svetice

Milan Bandić (Foto: Igor Šoban/PIXSELL)

Milan Bandić (Foto: Igor Šoban/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u četvrtak da je u tijeku raskid ugovora s HNS-om o Sportsko-rekreacijskom centru Svetice.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u četvrtak na aktualnom satu sjednice zagrebačke Gradske skupštine da je u tijeku raskid ugovora s HNS-om o Sportsko-rekreacijskom centru Svetice te da se radi na definiranju novog projekta.

Gradonačelnikov je to odgovor na upit SDP-ovog zastupnika Mateja Mišića provodi li Zagreb kontrolu nad radovima i postoje li uopće radovi na Sveticama te zašto Grad nije raskinuo ugovor ili zatražio ispunjenje ugovora s obzirom na kršenje rokova više od godinu dana za izgradnju prve faze.

U tijeku je raskid ugovora s HNS-om i definiranje novog projekta. Imali smo najbolju namjeru da tamo napravimo nogometni kamp. Gospoda nisu zatvorila financijsku kontrukciju. Nisam ja kriv zbog toga
, dodao je Bandić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!