Bahtijarević: Hvala vam na 30 godina predivnih trenutaka

19.09.2022.

23:03

Autor: I.L./HRT/HNS

Zoran Bahtijarević

Zoran Bahtijarević

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

Dr. Zoran Bahtijarević, dugogodišnji liječnik hrvatske nogometne reprezentacije, oprostio se s Vatrenima nakon što je prihvatio nove izazove kao voditelj medicinskog odjela Europske nogometne federacije Uefe, objavio je HNS.

Odlazi poslije trideset godina u Hrvatskom nogometnom savezu, u kojem je od 1992. godine kao liječnik prošao sve uzrasne kategorije, a s A reprezentacijom bio izravni sudionik sedam velikih natjecanja i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji.

- Uglavnom, ja sam deda, a deda ne trči po terenu pa sam se počeo bojati da će publika početi vikati da pošalju nosila po mene. Trideset godina je puno, moj plan je bio otići kad se Luka i starija generacija oproste od reprezentacije, tako da se povučen i da to nitko ne skuži. Međutim, Luka je odlučio ostati do Eura, a to bi ipak bilo teško dočekati. Međutim, s izbornikom sam se već dogovorio da ćete jednu medalju iz Katara sačuvati i za mene. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!