17:25 / 11.11.2020.

Autor: Hina

Aukcija dresova Vatrenih za Zakladu vatreno srce

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Hrvatski reprezentativci su prošle godine dresove s utakmice protiv Mađarske ustupili online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupili više od 30 tisuća eura.
Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija prošle godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice ustupila online aukciji u humanitarne svrhe, "Vatreni" će isti primjer slijediti i večeras poslije prijateljske utakmice s Turskom.

Hrvatski reprezentativci su prošle godine dresove s utakmice protiv Mađarske ustupili online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupili više od 30 tisuća eura,

Isto će učiniti i nakon prijateljske utakmice s Turskom. Dakle, svi hrvatski reprezentativci koji će biti u zapisniku utakmice s Turskom dat će svoje dresove za aukciju od koje će prihod ići u Zakladu vatreno srce.

Zakladu su osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska - Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!