17:24 / 18.06.2021.

Autor: T.D./HRT

Navijači uoči utakmice očekuju golove: Zabit će Perišić i Vlašić!

Atmosfera u Zagrebu.

Atmosfera u Zagrebu.

Foto: Matija Habljak / PIXSELL

U tijeku je drugo poluvrijeme utakmice Hrvatska-Češka, a atmosfera je sve napetija i na našim trgovima.

Reporterka HTV-a Margareta Jozinović javila se s Trga bana Jelačića i rekla kako svi pozorno prate utakmicu na velikom videozidu.

- Na 7 tisuća četvornih metara nalazi petstotinjak osoba prema policiji. Navijači ne očajavaju, radosni su, plešu i pjevaju na sav glas. Atmosfera je dobra i poručuju da nema predaje, rekla je.

Marin Ćurić javio se u Dnevnik HTV-a iz Osijeka i rekao kako se hrvatski navijači nadaju boljem rezultatu u drugom poluvremenu i vjeruju kako se čuje navijanje sve do Glasgowa.

- Očekujem golove, nismo dugo zabili golove, rekao je jedan navijač.

Drugi očekuje strijelce:


- Zabit će Perišić i moj omiljeni igrač Nikola Vlašić, kaže drugi navijač.

Reporter HTV-a Marin Ćurić javio se iz Osijeka i rekao kako će manju podršku navijača u Glasgowu, nadoknaditi navijači u Osijeku koji će pratiti utakmicu na videozidu.

- Neki navijači došli su ranije unatoč vrućini, htjeli su zauzeli dobro mjesto ispred videozida. Česi nisu bezazlen protivnik, ali može ih se pobijediti, moglo se čuti u neformalnom razgovoru s navijačima. Dosta je napetosti, a nadaju se da će biti euforija iza 20 sati. Nekoliko je razloga za slavlje u Osijeku, osim što je počeo vikend. Popustile su malo i epidemiološke mjere iako su stolovi dosta razmaknuti. Kraj je školske godine pa i najmlađi imaju dosta razloga za slavlje, rekao je.

Reporterka HTV-a Klaudija Modrić javila se iz Rijeke u emisiju Europeo i rekla kako je sunčano u Rijeci i kako navijači dolaze polako na riječki korzo.

- Navijači očekuju tešku i napetu utakmicu, ali i pobjedu Vatrenih. Bilo bi dobro nastaviti niz neporaženosti protiv Češke, rekla je. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!