20:16 / 29.08.2019.

Autor: I.Ž.K./HRT

Ademi: Manchester City je svijet za sebe

Arijan Ademi (Screenshot: HRT)

Arijan Ademi (Screenshot: HRT)

Foto: - / HRT

Manchester City je svijet za sebe, dok se sa Šahtarom i Atalantom možemo nositi, izjavio je Arijan Ademi nakon ždrijeba Lige prvaka.
U svom sedmom nastupu u Ligi prvaka nogometaši Dinama igrat će u skupini C zajedno s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, odlučeno je ždrijebom održanim u Grimaldi Forumu u Monacu.

Bjelica nakon ždrijeba: Imat ćemo svoje šanse Dinamo u skupini s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom

- City je veliki favorit, svijet za sebe, Šahtar i Atalanta su dvije ekipe s kojima se možemo nositi i napravit ćemo sve da uzmemo bodove, komentar je na ždrijeb Dinamovog veznjaka Arijana Ademija.

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

- O Cityju ne treba puno pričati, pokazali su da su u top 5, 10 klubova na svijetu,  tako da je to, kako sam rekao, svijet za sebe. Atalanta je dosta dobra ekipa, prošle godine su bili ispred Rome i Milana, velikih talijanskih ekipa tako da su dosta jaki, a Šahtar je standardno dobar, standardno je sudionik Lige prvaka. Mi ćemo napraviti sve da razveselimo navijače. Veliki je to izazov i jedva čekam da krenemo, rekao je Ademi našem novinaru Ivanu Dorianu Molnaru.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!