FOTOGALERIJA: Hrvatska slavi brončane Vatrene

17.12.2022.

18:58

Autor: HRT

Makarska: Slavlje navijača nakon osvojene brončane medalje na Svjetskom prvenstvu

Makarska: Slavlje navijača nakon osvojene brončane medalje na Svjetskom prvenstvu

Foto: Matko Begovic / Pixsell

Hrvatska je po drugi put u povijesti osvojila brončanu medalju na svjetskom prvenstvu, a nakon zadnja dva SP-a Vatreni imaju dvije medalje. Fantastičnih mjesec dana u Kataru završilo je pobjedom nad Marokom, a sutra se našim herojima u Zagrebu sprema spektakularan doček.

Slavlje nakon osvojene bronce počelo je odmah nakon posljednjeg sučeva zvižduka diljem Hrvatske. Reprezentacija je opet uspjela ujediniti cijelu Lijepu našu. 


U Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, odzvanjaju navijačke pjesme, a na velikoj pozornici upalila su se svijetla, sve je spremno za sutrašnji doček. 

video thumb

U Splitu je živo i strastveno, puno emocija. Unatoč kiši nije bilo nikakve šanse da se naši navijači povuku iz velike fan zone. 

video thumb

Sjajna je atmosfera bila i u Rijeci, gdje nije bilo organiziranog gledanja, ljudi se polako spuštaju u grad, raspjevana je atmosfera i slavit će se dugo u noć. 

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!