Hrvatska - Kanada, u Kataru na tisuće hrvatskih navijača. HRT uživo iz Dohe!

27.11.2022.

13:48

Autor: HRT

Ekipa HRT-a u Kataru je srela brojne navijače, među njima i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović

Ekipa HRT-a u Kataru je srela brojne navijače, među njima i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović

Foto: HRT / Screenshot

Hrvatska danas igra drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nakon remija protiv Maroka Vatreni na stadionu Khalifa International u Dohi love ključnu pobjedu protiv Kanade. Velika su očekivanja navijača, posebno onih koji su nekoliko sati prije utakmice ispred hotela u kojem su smješteni naši reprezentativci razvili najveću hrvatsku navijačku zastavu, dugačku 201 metar.


SP Katar: Navijači iznenadili Vatrene, Dalić: Ovo nam je trebalo

Hrvatski navijači priredili su iznenađenje Vatrenima razvivši na plaži ispred njihovog hotela veliku navijaču zastavu.

Jutro uoči iznimno važnog dvoboja protiv Kanade, 200-tinjak hrvatskih navijača je ispred hotela naše reprezentacije Hilton Doha razvilo veliku navijačku zastavu.

- Željeli smo pokazati našim igračima da smo uz njih i da imaju našu podršku. Jedino želimo da daju sve od sebe kao što i mi dajemo za njih. Vjerujem u našu pobjedu, kazao je Dado Čor iz Crikvenice.

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić spustio se među navijače kako bi ih pozdravio.

- Ovo nam je trebalo, kazao je izbornik svjetskih doprvaka. Bio je vrlo emotivan, napravio je krug oko zastave i gotovo svakom ponaosob pružio ruku, zahvalio se, fotografirao...

- Hvala dečkima na ovome, ovo nam treba. Da osjetimo da je ovo svjetsko prvenstvo, nažalost nema nas puno ovdje na utakmicama. I ovo je zaista prekrasno, dodao je izbornik.

@hrvatska_radiotelevizija Navijači ganuli izbornika. Donijeli su mu zastavu ispred hotela i uzvikivali: ‘Zlatko Dalić!’ ❤️ #footballtiktok #football #croatia #worldcup #vatreni ♬ original sound - HRT

Navijači su se okupili sa svih strana svijeta.

Galerija
Navijači pristižu na stadion uoči utakmice Hrvatska - Kanada, Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Navijači uoči utakmice Hrvatska-Kanada, Foto: Jennifer Lorenzini/ReutersNavijači uoči utakmice Hrvatska-Kanada, Foto: Hamad I Mohammed/ReutersNavijači uoči utakmice Hrvatska-Kanada, Foto: Hamad I Mohammed/ReutersNavijači uoči utakmice Hrvatske i Kanade, Foto: Hamad I Mohammed/ReutersNavijači uoči utakmice Hrvatske i Kanade, Foto: Hamad I Mohammed/ReutersNavijači uoči utakmice Hrvatska-Kanada, Foto: Hamad I Mohammed/ReutersNavijači uoči utakmice Hrvatske i Kanade, Foto: Paul Childs/Reuters

U Kataru je i naša Martina Validžić, koja je za HTV-ov Dnevnik javila kakva je atmosfera:


Navijačkoj euforiji priključila se i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Moramo pobijediti, poručila je između ostalog.

Kako je izgledala najveća navijačka zastava, dugačka 201 metar i teška 95 kilograma, iz hotela, vidi se na snimci koju je objavio Hrvatski nogometni savez.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!