"Očekuje se oko 2 tisuće Hrvata, a naši piloti letjet će iznad Lusaila"

16.12.2022.

19:44

Autor: M.Š./HRT

Javljanje Martine Validžić u središnjem Dnevniku

Javljanje Martine Validžić u središnjem Dnevniku

Foto: HTV / HRT

Pred nama je posljednja utakmica na ovom svjetskom prvenstvu, izbornik Zlatko Dalić kaže - Veliko finale malog svijeta...

Iz Dohe se javila naša ekipa predvođena Martinom Validžić.

- Danas je relativno mirno, njima je petak kao nedjelja. Nema utakmica, pa je nekako mirnije. Svi navijači skupljaju snagu za sutra i prekosutra. Hrvatskih navijača će na tribinama Khalifa International stadiona biti oko dvije tisuće, glasno će bodriti naše Vatrene. Iz udruge navijača "Mi Hrvati" pozivaju sve da dođu u 12 sati ispred hotela gdje su igrači kako bi razvili najveću zastavu.

Marokanskih navijača očekuje se oko trideset tisuća.

- Jako su glasni, jako im je stalo do toga da osvoje medalju. Nama se isto tako važno vratiti s medaljom, treći je put da smo dogurali ovako daleko, drugi put za redom. Što god bilo sutra, moramo slaviti jer oni su svi puno veći od nas, i po broju ljudi i po utjecaju. Moramo biti ponosni na naše jer mi smo nogometna i sportska velesila. Sutra u 16 sati prijenos utakmice, a u nedjelju imamo doček te finale Francuska - Argentina također u 16 sati.

Sutra će iznad stadiona Lusail će letjeti i šest hrvatskih pilota.

- I u finalu, "iznad svih Hrvatska", zaključila je. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!