Špehar: Bit će teško, ali Hrvatska to može

13.12.2022.

17:19

Autor: A.M./HRT

Robert Špehar

Robert Špehar

Foto: HTV / HRT

Naše reporterke Mirta Šurjak i Marina Gantar javile su se iz Splita i Osijeka uoči velikog polufinalnog obračuna Hrvatske i Argentine na Svjetskom prvenstvu.

Svi su odjeveni u kockice i imaju hrvatska obilježja, javlja Mirta Šurjak iz Splita i dodaje kako je na obali puno optimizma, mnogi smatraju da je Argentina ipak nešto slabija od Brazila i da Hrvatska itekako ima izgleda za plasman u finale.


Novinarka HTV-a doznala je također od svojih izvora u Kataru da je jedino pitanje hoće li umjesto Pašalića u igru ući Nikola Vlašić, dok bi na svim postalim pozicijama Vatreni trebali imati iste igrače kao protiv Argentina.


U Osijeku je bivši sjajni veznjak Robert Špehar, koji također vjeruje u prolaz:

 

- Cijela Hrvatska navija, nadamo se prolazu. Znamo da možemo u finale, jer smo već jednom bili. Respektiramo Argentinu, siguran sam da će biti teško, ali uvjeren sam da Hrvatska to može, smatra Robert Špehar, koji će gledati utakmicu u krugu prijatelja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!