Šapit: Ostat će ta sudačka odluka...

13.12.2022.

23:13

Autor: Qatara/HRT/I.L.

Marko Šapit komentirao kazneni udarac za Argentinu

Marko Šapit komentirao kazneni udarac za Argentinu

Foto: Carl Recine/REUTERS/HTV / Fotomontaža HRT

- Razumljivo je da smo malo tužni i razočarani, ipak se dogodio poraz. Taj neki san koji je bio razumljiv i opipljiv je završen, nema tog drugog finala zaredom za Hrvatsku. Tu još traje slavlje argentinskih navijača na stadionu. San da će Messi donijeti naslov prvaka, javio se Marko Šapit s komentatorske pozicije sa stadiona Lusail.

- Čestitali smo im, čestitat ćemo im još jedanput. Vidjelo je koliko su bili brži u reakcijama, s više svježine. Imali su možda i sreće, ali moram priznati što me užasno živcira... ostat će ta sudačka odluka. To me sve više živcira jer postoji ta neka tehnologija i mogućnost i zašto se to ne koristiti. Nisam htio na prvu reagirati jer imamo stručnjaka u studiju. Međutim, Argentina je i ovdje pokazala da je izvrsna, a ovo što je Messi napravio kod trećeg gola, pokazao je zašto je taj vanzemaljac.


Bila je to najbolja utakmica Argentine na ovom Svjetskom prvenstvu: - Iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje i bolje, prilagođavaju se protivnicima. Slažu im se kockice. Hajdemo zaključiti na pozitivan način, čestitati našima još jednom i da u subotu krenu po tu broncu. Ovo je apsolutno pozitivan nastup i veliki rezultat. Želim zbog njih samih da u subotu budu bolji nego danas, da budu pobjednici. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!