Rodio se Ante, a ponosni otac se vratio podržati Vatrene

13.12.2022.

13:27

Autor: HRT/Dnevnik

Navijači Vatrenih iz Posušja

Navijači Vatrenih iz Posušja

Foto: HRT / HTV

Hrvatski navijači dobro se zabavljaju u Kataru uoči polufinalnog susret s Argentinom. Svi su uvjereni kako Vatreni nakon rušenja Brazila mogu srušiti i još jednu južnoameričku reprezentaciju. 

U javljanju za podnevni Dnevnik Martina Validžić razgovarala je s našim navijačima. Među njima je bio Ante iz Posušja, koji se nakon što je njegova supruga Andrea rodila, vratio u Katar kako bi podržao Hrvatsku u jednoj od najvažnijih utakmica u povijesti. 


- Živo i zdravo, rodilo se i sve je u redu, hvala Bogu. Vratili smo se nazad. Protiv Japana je bilo kad ste pitali, protiv Brazila sam ja otišao nazad kući. 


- Rodio se na dan kada smo igrali protiv Brazila, rodio se njegov sin Ante, poručio je prijatelj. 

Podsjetimo, s obzirom da su Vatreni prošli skupinu, neki su morali produžiti svoj boravak, a isto se dogodilo i nakon prolaska Japana. Među njima je bio i Ante iz Posušja. U slavlju je otkrio kako mu je žena pred porodom, ali da on ostaje na prvenstvu, riječ je naravno bila o šali: 


- Moja žena vjerojatno rađa. Ona neka rodi, a ja ostajem ovdje, rekao je Ante u dobrom raspoloženju i pjesmi ostalih navijača koji su se našli pred kamerama naše televizije. 

@hrvatska_radiotelevizija Veseli hrvatski navijači u Dohi: “Moja žena, vjerojatno, sad rađa…” #FIFAworldcup #Katar2022 #Hrvatska ♬ original sound - HRT

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!