Podrška Hrvatske vojske nogometnoj reprezentaciji

13.12.2022.

15:46

Autor: K.L./Hina

Podrška Hrvatske vojske nogometnoj reprezentaciji

Podrška Hrvatske vojske nogometnoj reprezentaciji

Foto: Ministarstvo obrane Republike Hrvatske / MORH

Pripadnici Hrvatske vojske u domovini i misijama i operacijama diljem svijeta, ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj poslali su u utorak poruku podrške Vatrenima uoči utakmice Hrvatske i Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske, Hrvatske kopnene vojske, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Hrvatske ratne mornarice, pripadnici Hrvatske vojske koji se nalaze u misijama i operacijama na Kosovu, Poljskoj, Mađarskoj i Iraku te vrhunska sportašica i ugovorna pričuvnica Hrvatske vojske Lena Stojković nogometašima su poželjeli još jednu pobjedu.


Ministar obrane Mario Banožić čestitao je Vatrenima na svim dosadašnjim pobjedama rekavši kako su velika inspiracija za Hrvatsku vojsku i Ministarstvo obrane.


- S razlogom vas zovu ministrima obrane. Nastavite tako dalje, čekamo vas u Hrvatskoj, poručio je ministar.


- Vatreni, večeras su svi pripadnici Hrvatske vojske uz vas. Vjerujemo u vas i da ćete večeras pobijediti, rekao je načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!