Olić i Sosa uoči dvoboja protiv Belgije: Idemo na pobjedu

01.12.2022.

15:25

Autor: HRT/QATARA

Ivica Olić

Ivica Olić

Foto: Qatara / HRT

- Ostajemo pri sastavu koji je istrčao protiv Kanade, rekao je Dalićev pomoćnik Ivica Olić uoči odlučujuće utakmice s Belgijom na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

- Nadam se da ćemo se dignuti stepenicu više. Moramo biti pravi, nemamo pravo na loš dan jer će Belgija sve kazniti. Belgija nema što kalkulirati pa očekujem otvorenu i dobru utakmicu. Mi se ne znamo samo braniti. Želimo igrati, želimo se nadigravati. Idemo na pobjedu, tako da vjerujem da će to biti otvorena i dobra utakmica, poručio je Olić.

- Nadam se da ćemo na kraju utakmice imati osjećaj kao zadnji put. Sve špekulacije da nam je dovoljan bod nisu bitne. Cilj nam je biti prvi u skupini, a dalje vidjeti što će se desiti i na to smo maksimalno koncentrirani. Belgija je al pari s nama, ekipa na top razini već dugo. Danas će odlučivati detalji, rekao je Borna Sosa

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!