Navijači razočarani što zastava ovaj put ne može na stadion

12.12.2022.

19:54

Autor: Martina Validžić/Dnevnik/HRT/I.L.

Javljanje u Dnevnik HRT-a

Javljanje u Dnevnik HRT-a

Foto: HTV / HRT

- Agentskih navijača ima puno, procjena je oko 35.000 i sigurno će dominirati. Hrvata će biti oko 3000, no ne treba se bojati - ponovno će biti glasni, u Dnevniku HRT-a izvijestila je Martina Validžić večer uoči polufinalnog dvoboja između Hrvatske i Argentine na Svjetskom prvenstvu.

Društvo joj je radio Željko Buljubašić, koji se rodio u Splitu pa kao dijete otišao u Argentinu. Za ovu je priliku dizajnirao posebni dres sa slikom Luke Modrića i Lea Messija.


- Luka Modrić i Leo Messi su za mene najbolji na svijetu. Mogli bi jedan protiv drugog igrati posljednji put. Ne trebam ništa više u životu, ja sam u finalu!


Hrvatski navijači iznenađeni su odlukom da Hrvatska prvi put na ovom prvenstvu igra u plavim dresovima: 


- Slični su dresovi kao Argentine pa je čudna odluka FIFA-e. Trebali smo odigrati u crveno-bijelim kockicama. Ni naša velika zastava ne može na stadion. Sutra je podizanje ispred hotela i pružit ćemo podršku najboljem izborniku i svim našim nogometašima, rekao je navijač Mate.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!