Martina Validžić iz Dohe za HRT: Atmosfera je usijana!

27.11.2022.

12:05

Autor: HRT

Martina Validžić s navijačima

Martina Validžić s navijačima

Foto: HTV / HRT

- Atmosfera je usijana, javila je Martina Validžić iz Dohe u podnevnom Dnevniku HRT-a. Očekuje se da će Vatrene s tribina bodriti oko 2000 navijača na važnoj utakmici protiv Kanade.

Hrvatska danas igra drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Nekoliko sati prije utakmice hrvatski su navijači u Dohi na plaži ispred hotela u kojem su smješteni naši reprezentativci razvili najveću hrvatsku navijačku zastavu, dugačku 200 metara. Držali su to u tajnosti, a prvi su put razvili zastavu ne za navijače nego za igrače.


- Ovo je tek zagrijavanje. Plaža je duga 78 metara, a zastava 200. Ovo je bilo iznenađenje za igrače, istaknuli su organizatori akcije za koju igrači nisu znali. 

 

- Dalić je jedan jedini i zlatni, nije on slučajno dobio ime Zlatko. Doći ćemo mi do zlata, poručuju navijači.

Izbornik svjetskih doprvaka Zlatko Dalić u špaliru se pozdravio s okupljenima i fotografirao za uspomenu. 


- Hvala dečkima na ovome, ovo nam treba. Da osjetimo da je ovo Svjetsko prvenstvo. Nažalost, nema nas puno ovdje na utakmicama. I ovo je zaista prekrasno, dodao je izbornik.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!