Na Trgu bana Jelačića pripreme za gledanje polufinalne utakmice

13.12.2022.

11:06

Autor: HRT/HINA

Navijači Hrvatske na Europskom trgu nakon pobjede nad Brazilom

Navijači Hrvatske na Europskom trgu nakon pobjede nad Brazilom

Foto: Emica Elvedji/ / PIXSELL

Na Trgu bana Jelačića u utorak od jutra traju pripreme za postavljanje pozornice i ekrana, kako bi navijači mogli pratiti polufinalnu utakmicu između Hrvatske i Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Vidljivo je to prolaskom Trgom bana Jelačića, na kojemu je više kamiona i radnika, koji s jedne strane uklanjaju adventske ukrase postavljene pokraj fontane Manduševac te postavljaju pozornicu i ekran.


Jučer su iz Gradske uprave poručili da pokušavaju osigurati gledanje utakmice na glavnom zagrebačkom trgu zbog povećanog interesa i ograničenog broja mjesta na Europskom trgu, gdje se do sada moglo pratiti utakmice.


Polufinalna utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Argentine počinje večeras u 20 sati, a sudeći prema broju navijača koji su pratili prethodnu utakmicu s Brazilom, zagrebačke, ali i ulice drugih gradova diljem zemlje, bit će dupkom pune.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!