Modrić za HRT: Teška utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme

23.11.2022.

13:09

Autor: K.L./HRT

Luka Modrić

Luka Modrić

Foto: Carl Recine / Reuters

Hrvatski kapetan Luka Modrić u prvoj je izjavi za HRT nakon utakmice izrazio žaljenje što nismo iskoristili prilike za gol i pobjedu. Hrvatska je s Marokom na otvaranju SP-a odigrala 0:0.

- Kao što se i sami rekli, teška utakmica, pogotovo prvo poluvrijeme. Zadnjih desetak minuta smo počeli igrati dobro, u drugom smo bili bolji, no nismo uspjeli zabiti. Šteta što nismo uspjeli zabiti, bili bi i bolji, oni bi se morali otvoriti. Prvi bod je tu i imamo ga za kao zalog za prolazak grupe, rekao je Luka Modrić nakon utakmice.


Dodao je za kraj:


- Tek je prva utakmica, sad će nam biti lakše. Nadam se da ćemo igrati još i bolje.


video thumb

Nakon Modrića izjavu je dao Nikola Vlašić.


- Bila je teška utakmica, obje su ekipe dobre u obrani. Teško je bilo pronaći prostora za šansu. Što je, tu je. Idemo dalje, nismo izgubili, nažalost, nismo pobijedili.


Komentirao je i svoju priliku, najbolju na utakmici, na kraju prvog poluvremena.


- Vidio sam da je Sosa išao, taknuo sam loptu špicem, golman je refleksno obranio. Žao mi je što to nije ušlo u gol, mislim da je to bila najbolja prilika na utakmici.


Rekao je da je ozlijedio list, no nije govorio detaljnije o prirodi i njezinoj težini.

video thumb

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!