Miran Dalić: Moj brat je zadovoljan s onim što je dosad napravio

13.12.2022.

20:02

Autor: Dnevnik HTV-a/IMS/HRT

Miran Dalić, brat Zlatka Dalića

Miran Dalić, brat Zlatka Dalića

Foto: Dnevnik / HRT

Zlatko Dalić jako je vezan i za Livno, gdje je napravio svoje prve nogometne korake. Hrvatski navijači večeras su, uoči utakmice, priredili bakljadu i vatromet. Livnjaci su veoma ponosni na svoga Zlatka.


Njegov brat Miran Dalić rekao je za Dnevnik HTV-a kako je prije utkamice s Brazilom primijetio kako Zlatko zaista nije više napet niti opterećen.

- Nije pod pritiskom da mora pobjediti, bio je opušten. Bio je sretan, zadovoljan s onim što je dosad napravio - rekao nam je Miran Dalić.

Kaže i kako se često čuje s Davorkom, Zlatkovom suprugom, koja mu potvrđuje da je njegov brat zadovoljan, sretan i da je ostvario što je planirao prije početka prvenstva.

Željko ŠperacDalićev suigrač iz mlađih dana, za Zlatka kaže da je uspio ostvariti sve svoje životne ciljeve.

- I na kraju krajeva prolazi sa svojom grupom odabranih cijeli svijet i svugdje samo nailazi na pohvale, mi se ponosimo njime i svaki njegov uspjeh je naš uspjeh! - poručio je. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!