HNS o ulaznicama za Hrvatska - Japan

03.12.2022.

10:47

Autor: HNS/HRT

Hrvatski navijači u Kataru

Hrvatski navijači u Kataru

Foto: Amr Abdallah Dalsh / REUTERS

U tijeku je prodaja ulaznica za hrvatske navijačke sektore za utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva u Kataru između Hrvatske i Japana, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Ujedno pozivaju hrvatske navijače koji žele kupiti ulaznice za daljnji dio natjecanja da to učine odmah dok su još na raspolaganju, uz napomenu kako će, u slučaju da Hrvatska ne ostvari plasman u sljedeću fazu natjecanja, svima biti omogućen povrat novca. 


Nakon kupnje ulaznica za Svjetsko prvenstvo, navijači se trebaju prijaviti za Hayya karticu. Uz broj ulaznice, navijačima su potrebni i osobni podaci da bi dobili Hayya karticu. Nakon odobrenja, digitalna verzija kartice bit će dostupna u mobilnoj aplikaciji Hayya. 


Digitalna kartica Hayya omogućit će navijačima ulazak u zemlju, na stadione i pruža besplatan pristup uslugama javnog prijevoza (metro, autobusi koji će voziti navijače od zračnih luka/graničnih prijelaza do različitih destinacija). 


Aplikacija Hayya sadrži sve informacije koje su potrebne navijačima za vrijeme boravka u Državi Katar.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!