Gvardiol u Novigradu: Trebat će još malo vremena da se dojmovi slegnu

21.12.2022.

17:07

Autor: HRT

Joško Gvardiol

Joško Gvardiol

Foto: Sime Zelic / PIXSELL

U Novigradu pokraj Zadra priređen je doček za hrvatskog brončanog reprezentativca Joška Gvardiola, koji je došao u rodno mjesto oca Tihomira. Cijeli život je u Zagrebu, ali vezan je uz Novigrad u kojemu žive njegov djed i baka.

- Lijepo je, pogotovo zato jer sam iz Zagreba, ali puno sam vremena provodio u ovom malom mjestu Novigradu. Imali smo lijep doček u Zagrebu, nešto neopisivno, a sada sam našao malo vremena da malo i ovdje razveselim ljude, rekao Gvardiol za HRT po dolasku u Novigrad.

Jesu li mu se slegnuli dojmovi i kako se nosi s time da je postao zvijezda?


- Trebat će još malo vremena da se dojmovi slegnu. Zvijezda? Zahvale idu cijeloj ekipi. Napravili smo veliki posao, lijepo se vratiti s medaljom kući. Sada želim vidjeti ljude i proslaviti.


Gvardiol je rekao da se do kraja sezone vidi u Leipzigu, a onda će vidjeti što budućnost nosi.

Gvardilol je morskim putem došao do bine gdje su ga dočekali mnogobrojni obožavatelji te pjesma i vatromet. U jednom trenutku je mladi brončani reprezentativac pokazao i svoje glasovne sposobnosti.

- Lijepo se vratiti ovdje u ovo malo mjesto, Novigrad. Moj prvi dom je Zagreb, ali ovo je moj drugi dom i lijepo se vratiti ovdje. Vjerojatno nismo ni svjesni što smo napravili, pogotovo mi koji smo igrali prvo svjetsko prvenstvo, rekao je Gvardiol po dolasku na pozornicu.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!