Ekipa HTV-a u Kataru: Navijači iz raznih zemalja već su ovdje

14.11.2022.

20:03

Autor: TVD2/Mahmuljin/A.M./HRT

Edin Mahmuljin

Edin Mahmuljin

Foto: HTV / HRT

Ekipa HTV-a doputovala je u Katar i priprema se za Svjetsko nogometno prvenstvo. Za središnji Dnevnik javio se iz Dohe Edin Mahmuljin.

- Čini nam se da je Katar spreman za ovo meganatjecanje, dosta su precizni s vremenom, autobus je precizan u minutu, a rekli su nam da Katarci inače nisu dobri s vremenom. Ima puno stranaca, novinara i turista, vidjeli smo već zastave raznih zemalja, navijači iz raznih zemalja već su ovdje. Vidjeli smo djevojke i mladiće u za ovu zemlju neprimjerenoj odjeći, no Katarci su očito bili spremni za to. Organizatori misle na svaki detalj, danas dok smo čekali autobus na stanici je bila mala klimatizirana kućica, uređena u tradicionalnom stilu. Ima mnoštvo takvih detalja, što pokazuje koliko su se potrudili i pripremili za ovo Svjetsko prvenstvo. SAD i njihova momčad prvi su došli u Katar, nakon toga naš protivnik u skupini Maroko, a danas su došli Tunis, Švicarska, Južna Koreja i Iran. Hrvatska reprezentacija dolazi 18. studenoga, nakon prijateljske utakmice u Rijadu, javio je HTV-ov reporter. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!