Dalić o Modriću na EP-u 2024.: Dogovorit ćemo se Luka i ja

18.12.2022.

21:30

Autor: M.Š./I.L./HRT

Zlatko Dalić za HRT

Zlatko Dalić za HRT

Foto: HTV / HRT

Veliki doček za hrvatsku reprezentaciju u Zagrebu nakon osvojene bronce na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Izbornik Zlatko Dalić, nakon što je doček završio, za HRT se osvrnuo na ono postignuto, ali i na budućnost. 

- Nismo očekivali ovakav broj ljudi, zima je i hladno. Ova bronca je kao zlato za mene i sve nas. Ovo je Hrvatska, naših snova, mojih snova, zajedništvo i domoljublje. Hvala igračima na ovome, oni su to sve napravili, rekao je.

- Želim da nastavimo živjeti dalje svi zajedno i da uspijemo napraviti još ovakvih rezultata. Želim da i dalje uživamo u nogometu. 

- Rekao sam da puno puta da ovo što radim je najljepši posao na svijetu. Ne mogu reći koliko sam sretan i ponosan. Ovo može samo Hrvatska, dodaje izbornik Dalić ističući da će se odmoriti od svega te da u ožujku kreću kvalifikacije. 

- Hrvatska je sve sjajnija sve bolja, dolaze mladi i sjajni igrači, ističe. 

- Puno toga se treba posložiti da dođemo do zlata, ali na dobrom smo putu. Ništa nije nemoguće u životu ako vjeruješ i ako si hrabar, pošten i ako se trudiš.

Na pitanje hoće li nagovoriti Luku Modrića da zaigra za Hrvatsku na Europskom prvenstvu u Njemačkoj 2024. 

- Dogovorit ćemo se Luka i ja, zaključio je. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!