Mamić ne želi kalkulirati uoči Feyenoorda: Idemo po tri boda

- Čekamo na prvom mjestu skupine dvije teške i važne utakmice. U prvoj sljedećoj s Feyenoordom naravno da želimo tri boda i osigurati plasman dalje. Dočekujemo utakmicu u sjajnom raspoloženju, sa zdravim igračima, i Gavranović nam se vraća. Očekujem dobru utakmicu i tri boda, rekao je trener Dinama Zoran Mamić uoči puta u Nizozemsku na utakmicu 5. kola skupine K Europske lige protiv Feyenoorda.

➡️ U momčadi kola Europske lige svoje mjesto pronašao i Dinamovac
➡️ Dinamo jedini bez primljenog gola u Europi, može li postaviti rekord?

Dinamovi su igrači na posljednjem testiranju bili negativni, dok kod Feyenoorda ima velikih problema, navodno čak sedam-osam izostanaka.

- Mi smo u redu, što se tiče njih ne znam kakva je situacija. Znam da imaju određenih problema s ozljedama, imaju kantonirani igrača, ali igrači koji će umjesto njih igrati su jednako dobri, ako ne i bolji. Vidjet ćemo uostalom kad dođemo tamo. Moramo se koncentrirati na naše zadatke, uz sav respekt prema protivniku. Moramo biti kompaktni, kao što smo bili u Austriji, moramo biti blizu, podržavati jedan drugoga, raditi dobru tranziciju, koristiti bolje šanse nego li u Austriji. Iako smo zabili tri gola, trebali smo utakmicu davno prije riješiti. To je segment igre u kojem možemo i moramo biti bolji.   

Puno je kombinacija kojima Dinamo u Nizozemskoj može potvrditi europsko proljeće.

- Iskreno, ne razmišljam o tome. Čuo sam da nam u nekim kombinacijama ne bi bio dovoljan ni bod. Ni ne želimo igrati na bod, želimo utakmicu dobiti i riješiti svojim snagama i kvalitetom i svojim rezultatom da ne ovisimo o drugima, zaključio je Mamić.

Dva kola prije kraja natjecanja po skupinama Dinamo je na vrhu ljestvice s osam bodova, drugi Feyenoord ima pet, treći Wolfsberger četiri, a posljednji CSKA tri.

Dok Dinamo gostuje u Rotterdamu, CSKA će u Moskvi ugostiti Wolfsberger.