Mandžukićev menadžer: On je stvoren za Premier ligu

Menadžer Marija Mandžukića Ivan Cvjetković rekao je u razgovoru za talijanski Tuttosport kako je njegov klijent "rođen da igra u Premiershipu".

Nakon što je prije godinu dana otišao iz Juventusa, gdje ga nikako nije volio tadašnji trener Sarri, 34-godišnji Mandžo je imao kratku avanturu u Kataru, a već nekoliko mjeseci je slobodan igrač. Mnogo se pisalo o njegovoj novoj destinaciji, no Cvjetković je prilično jasno najavio gdje vidi biveg hrvatskog reprezentativca.

- Radi vrlo ozbiljno, kao što je uvijek činio. U Zagrebu je, trenira i posve je spreman. Čeka pravu ponudu, klub koji ga doista želi, jer vjeruje da opet može odlučivati utakmice. Neke je ponude odbio jer nije bio uvjeren da ga doista žele, a bilo je i dosta lažnih vijesti, mediji su ga povezivali s klubovima koji ga nikad nisu zvali, rekao je Cvjetković.

- Ne znam hoće li opet igrati u Italiji, ali mislim da je on rođen da igra u Premiershipu. Šteta što nikad nije dobio pravu šansu, no sad je 200 posto spreman, rekao je, dodavši:

- Otkako je otišao iz Juvea nije dao intervju jer ne želi govoriti što se dogodilo. I dalje dobiva brojne poruke Juventusovih navijača i uživa u tome, postoji snažna veza između njega i navijača toga kluba, koji ga pamte kao borca koji nikad ne odustaje.